top of page

Palvelut

Viestintäratkaisut
Palvelemme kaikkien operaattoreiden asiakkaita!

Langattomat puhe-, Internet ja sähköpostiratkaisut

Langaton vaihdepalvelu on järkevin vaihtoehto, jos työyhteisösi toiminta on liikkuvaa, haluat tehostaa yrityksesi tavoitettavuutta sekä tuottavuutta. Perinteisten lankapuhelinvaihteiden toiminnot saadaan kustannustehokkaasti matkapuhelimiin. Etuna on, ettei mobiilivaihde vaadi kalliita laitehankintoja, yrityksen nykyiset matkapuhelimet voidaan tässä ratkaisussa hyödyntää. 

Mobiili-Internet valtaa alaa, käyttö on oikeasti nopeaa ja helppoa. Tarjoamme asiakkaillemme monipuolisia ratkaisuja yrityksen viestinnän tehostamiseen. 

Mobiilisähköposti tuo sähköpostin ja kalenterin reaaliaikaisesti taskuusi, missä ikinä oletkin. Microsoftin kehittämän Outlook Exchange pohjaisen palvelun käyttäjän ei enää tarvitse huolehtia kalenteri- tai kontaktitietojen synkronoinnista, eikä sähköpostien lataamisesta puhelimeen. Palvelu on täysin operaattoririippumaton. 

 

Kaikki oheiset palvelut perustuvat markkinoiden johtaviin tuotteisiin ja ohjelmistoihin. Tarjoamme niihin myös kaikki asennus-, ylläpito- ja hallintapalvelut. 

 

 

TULE, SOITA ja VARAA OMA AIKASI ESITTELYYN!

Taloushallinnon järjestelmät

NetBaron® - Enemmän kuin ohjelmistoperhe

PETELE myy ja markkinoi Internetselaimella toimivia NetBaron®ohjelmistoja, sovelluksia yritysten talouden, materiaalin, projektin, huollon, viestinnän, ajan ja laadun hallintaan. Jatkuva tuotekehitys takaa asiakkaidemme käyttöön tehokkaat ja edistykselliset ratkaisut asiakkaiden tarpeet huomioiden. Näitä kaikkia ominaisuuksia voit käyttää vaikka millä tahansa päätelaitteella! Milloin ja missä tahansa!

NetBaron® on yksi maailman kattavimmista Internetselaimella toimivista sovellusperheistä. Asiakaslähtöisen palvelun ja hyvän kumppaniverkoston avulla luodaan hyvä ja tehokas toimintamalli. 

Yrityksen sähköinen liiketoiminta ei ole nykyään vain tekniikkaa, vaan uusi tapa toimia, jolla säästetään aikaa ja rahaa. Sähköisen liiketoiminnan ja asioinnin perustana on käyttäjien eri toimialat ja työtehtävät, joihin sovellusperhe tarjoaa saumattoman toimivuuden. Laajasta sovellusvalikoimasta voit valita käyttöösi haluamasi sovellukset ja laajentaa myöhemmin tarpeiden mukaan. Sovelluksiin voit ostaa joko käyttöaikaa tai -lisenssit. 

Petele Oy on itse ollut Netbaron-tuoteperheen tyytyväinen käyttäjä jo useiden vuosien ajan. Ota yhteyttä ja tule tutustumaanNetbaron-järjestelmään käytännön tasolla. 

Toimistotekniikka

Olennaisena osana PetelePro yrityspalvelujen toimintaa ovat viestintäratkaisujen ohella toimistotekniikka- ja ATK-tuotteet. Tarjoamme monipuoliset ja kokonaisvaltaiset ratkaisut yritysten tietoteknisiin tarpeisiin. Edustamiamme ovat alan suurimmat valmistajat mm. Acer, HP ja Fujitsu-Siemens. Yhteistyömme alan suurimman tukun, Also Oy:n kanssa takaa asiakkaillemme nopeat toimitukset.

Monitoimilaite- sekä asiakirjahallinnan kumppaninamme on  Toshiba Tec Finland. Petele on Keski-Uudenmaan ainoa Toshiba-jälleenmyyjä. Valikoimiimme kuuluvat koko Tosbiban tuotevalikoima, erityisesti kopiointi-, tulostus/skannaus- ja dokumentinhallintajärjestelmät.

OptiWatti
– säästä lämmityskuluissa

OptiWatilla saadaan haluttu lämpötila vuorokauden eri hetkille.
Huonekohtainen lämpötilojen optimointi säästää jopa 40% lämmityskuluista. Tuntihintaisen sähkön käyttäjälle OptiWatti tuo lisäsäästöä ajoittamalla lämmityksen edullisimmille tunneille.

 

OptiWatin käyttöönotto on helppoa. Nykyiseen lämmitysjärjestelmään ei tarvitse tehdä muutoksia, sillä OptiWatti asennetaan sen rinnalle. Järjestelmä toimii langattomasti eikä erillisiä johdotustöitä tarvita.

Asennuksen tekee valtuutettu sähköasentaja.

OptiWattia käytetään tietokoneella, tabletilla tai älypuhelimella. Lämmön säätäminen on helppoa ja nopeaa. Etäkäyttö mahdollistaa kodin ohjaamisen ja seurannan paikasta riippumatta.

 

OptiWatti oppii kunkin huoneen reagoinnin lämmönsäätöihin. Näin voidaan optimoida huonekohtaisesti lämmityksen ajoitus ja varmistaa haluttu lämpötila jokaiseen ajankohtaan. OptiWatti huomioi myös ulkolämpötilan, sääennusteen sekä sähkön hinnan pörssisähköä käyttäville.

 

OptiWattin käyttöönotossa asennetaan kotiin huonekohtaiset anturit, lämmityslaitekohtaiset ohjaimet sekä keskusyksikkönä toimiva kodin kontrolleri. Yksi anturi asennetaan lisäksi kodin ulkopuolelle.

Käyttäjä asettaa huonekohtaiset lämpötilat esim. tabletilla, josta asetukset siirtyvät kodin kontrollerille. Huoneissa olevat anturit mittaavat lämpötilaa sekä ilmankosteutta ja lähettävät tiedot kontrollerille. Näiden tietojen perusteella kontrolleri käskyttää ohjaimia, jotka ohjaavat lämmityslaitteeseen menevää sähkövirtaa. Kun huoneen lämpötila on halutulla tasolla, sulkee ohjain sähkönsyötön lämmityslaitteeseen.

OptiWatilla ohjataan suorasähkölämmityksellä toimivia patteri-, katto- ja lattialämmityksiä sekä ilmalämpöpumppuja.

Aina meille jos on ongelmia.
bottom of page