top of page

Operaattoripalvelut • Tietokoneet • Tarvikkeet • Puhelimet • Myynti • Huolto

PETELE – palvelut
 • Operaattorituotteet ja  -palvelut yrityksille ja yksityisille

 • Matkapuhelimet

 • Vaihderatkaisut

 • Monitoimilaitteet (Toshiba),
  asiakirjahallintaratkaisut 

 • IT-palvelut (Tietokoneet,
  oheislaitteet ja asennukset)

 • Huolto

 • Koulutukset

 • Ylläpitopalvelut 

 • Konsultointi- ja asiantuntija palvelut

 • Laite- ja ohjelmistohankinnat avaimet käteen-toimituksena

Myymälämme & yritysmyynti palvelee

24 / 7

Palvelemme 24/7, soita

Puh. 0207 689 000
Kultasepänkatu 4, 04250 Kerava

Meiltä_uusia_yhteyksiä_logo_telia.png

Viestintäratkaisut

Palvelemme kaikkien operaattoreiden asiakkaita!

Langattomat puhe-, Internet ja sähköpostiratkaisut

Langaton vaihdepalvelu on järkevin vaihtoehto, jos työyhteisösi toiminta on liikkuvaa, haluat tehostaa yrityksesi tavoitettavuutta sekä tuottavuutta. Etuna on, ettei mobiilivaihde vaadi kalliita laitehankintoja, yrityksen nykyiset matkapuhelimet voidaan tässä ratkaisussa hyödyntää. 

Mobiili-Internet valtaa alaa, käyttö on oikeasti nopeaa ja helppoa. Tarjoamme asiakkaillemme monipuolisia ratkaisuja yrityksen viestinnän tehostamiseen. 

 

Kaikki oheiset palvelut perustuvat markkinoiden johtaviin tuotteisiin ja ohjelmistoihin. Tarjoamme niihin myös kaikki asennus-, ylläpito- ja hallintapalvelut. 

 

 

TULE, SOITA ja VARAA OMA AIKASI ESITTELYYN!

OptiWatti– säästä lämmityskuluissa
optiwatti.jpg

OptiWatilla saadaan haluttu lämpötila vuorokauden eri hetkille.
Huonekohtainen lämpötilojen optimointi säästää jopa 40% lämmityskuluista. Tuntihintaisen sähkön käyttäjälle OptiWatti tuo lisäsäästöä ajoittamalla lämmityksen edullisimmille tunneille.

 

OptiWatin käyttöönotto on helppoa. Nykyiseen lämmitysjärjestelmään ei tarvitse tehdä muutoksia, sillä OptiWatti asennetaan sen rinnalle. Järjestelmä toimii langattomasti eikä erillisiä johdotustöitä tarvita.

Asennuksen tekee valtuutettu sähköasentaja.

OptiWattia käytetään tietokoneella, tabletilla tai älypuhelimella. Lämmön säätäminen on helppoa ja nopeaa. Etäkäyttö mahdollistaa kodin ohjaamisen ja seurannan paikasta riippumatta.

 

OptiWatti oppii kunkin huoneen reagoinnin lämmönsäätöihin. Näin voidaan optimoida huonekohtaisesti lämmityksen ajoitus ja varmistaa haluttu lämpötila jokaiseen ajankohtaan. OptiWatti huomioi myös ulkolämpötilan, sääennusteen sekä sähkön hinnan pörssisähköä käyttäville.

Aina meille jos on ongelmia!

Toimistotekniikka

toshiba-toimistotekniikka.jpg

Tarjoamme monipuoliset ja kokonaisvaltaiset ratkaisut yritysten tietoteknisiin tarpeisiin. Edustamiamme ovat alan suurimmat valmistajat mm. Asus, HP ja Lenovo.

Yhteistyömme alan suurimman tukun, Also Oy:n kanssa takaa asiakkaillemme nopeat toimitukset.

Taloushallinnon järjestelmät

netbaron-logo.jpg

NetBaron® - Enemmän kuin ohjelmistoperhe

PETELE myy ja markkinoi Internetselaimella toimivia NetBaron®ohjelmistoja, sovelluksia yritysten talouden, materiaalin, projektin, huollon, viestinnän, ajan ja laadun hallintaan. Jatkuva tuotekehitys takaa asiakkaidemme käyttöön tehokkaat ja edistykselliset ratkaisut asiakkaiden tarpeet huomioiden. Näitä kaikkia ominaisuuksia voit käyttää millä tahansa päätelaitteella! Milloin ja missä tahansa!

NetBaron® on yksi maailman kattavimmista Internetselaimella toimivista sovellusperheistä. Asiakaslähtöisen palvelun ja hyvän kumppaniverkoston avulla luodaan hyvä ja tehokas toimintamalli. 

Petele Oy on itse ollut Netbaron-tuoteperheen tyytyväinen käyttäjä jo useiden vuosien ajan. Ota yhteyttä ja tule tutustumaan Netbaron-järjestelmään käytännön tasolla. 

Petele Oy

Myymälämme & yrityspalvelut palvelee

Ajanvarauksella 24 / 7

Puh. 0207 689 000
Kultasepänkatu 4, 04250 Kerava

Tervetuloa alueen monipuolisimpaan viestinnän erikoismyymälään!

bottom of page